Menu Samen werken aan de stad +31 10 2829930

Contact

De Nijl Architecten werkt vanuit het Lloydkwartier te Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd in het monumentale kantoorpand De Herder aan de Sint Jobsweg 30. Als u het Lloydkwartier binnenrijdt ziet u direct aan de kop van Jobshaven het gele bakstenen pand met de karakteristieke gebogen gevel, een overblijfsel van het vroegere havenspoor dat hier een bocht maakte. Ons kantoor bevindt zich op de tweede verdieping.

Vanuit de richting Utrecht (A20) en Den Haag (via A13 naar A20)

Volg de A20 Rotterdam / Hoek van Holland. 
Neem de afslag Rotterdam Spaanse Polder (afslag 12). Aan het eind van de afrit gaat u rechtsaf onder de snelweg door de Tjalklaan op. Deze volgt u tot aan het Marconiplein. Daar gaat u bij de stoplichten rechtdoor (richting centrum/Historisch Delfshaven) de Vierhavenstraat in. U rijdt rechtdoor (gaat over in de Pelgrimsstraat en de Westzeedijk). Bij het 3e stoplicht gaat u rechtsaf. U rijdt nu het Lloydkwartier in en ziet direct voor u kantoorgebouw De Herder. (google maps)

Vanuit de richting Dordrecht (via A16 naar A15)

Neem de A15 richting Rotterdam, bij knooppunt Vaanplein volgt u de borden Zuidplein Ahoy Havens 1200-2000. U rijdt nu op de Vaanweg, waar u richting Zuidplein en vervolgens Maastunnel volgt. U gaat door de tunnel en neemt daarna direct de oprit links omhoog richting Delfshaven/Spido/Euromast/Havens (links voorsorteren). Op de rotonde Droogleever Fortuynplein linksaf 3/4 rond (4e afslag), de brug over richting de Westzeedijk. Bij het 2e stoplicht linksaf het Lloydkwartier in. U ziet kantoorgebouw De Herder direct voor u. (google maps)

Tram 8 richting Spangen (± 5 min. lopen)

Uitstappen halte Pieter de Hoochweg. Vanaf de tramhalte loopt u het Lloydkwartier in en ziet u kantoorgebouw De Herder direct voor u. Tram 8 stopt ook op Centraal Station.

Metro Calandlijn richting Spijkenisse / Schiedam (± 10 min. lopen)


Uitstappen halte Coolhaven. De brug over en rechtdoor blijven lopen over de Pieter de Hoochweg, voorbij de rotonde. Aan het eind van de Pieter de Hoochweg loopt u het Lloydkwartier in en ziet u kantoorgebouw De Herder direct voor u. Vanaf Centraal Station neemt u eerst de Erasmuslijn, overstappen op station Beurs naar de Calandlijn.

Watertaxi


U kunt ons ook bereiken met de watertaxi. Aanlegplaats Müllerpier / Sint-Jobshaven is direct achter kantoorgebouw De Herder. Voor meer informatie 010 4030303 of www.watertaxirotterdam.nl

Sint-Jobsweg 30

[Unit S / 2e verdieping]

3024 EJ Rotterdam

+31 10 282 99 30

mail@denijl.nl